Lekeplass/fellesområder

Lekeplassen vår har store behov for en oppgradering.

I forbindelse med at garasjene i Eikelisvingen ved lekeplassen måtte rives og settes opp et annet sted, vil dette gi et større grøntområde i forbindelse med lekeplassen. 

Styret har et ønske om å knytte disse områdene mer sammen, og skape en helehtlig plass for alle våre beboere. Vi har satt av penger til en oppgradering, og har satt i gang prosessen med å få utbedret denne plassen. 

For  å få en best mulig plan over området, har vi sendt en forespørsel til NMBU i Ås om det er noen studenter som vil hjelpe oss med dette. Vi har fått god respons på dette. Vi har også noen engasjerte beboere som ønsker å bidra med dette prosjektet, så vi har gitt Teresa Rolland og Marit Berdal ansvaret over prosjektet, med støtte fra Jan i styret.

Planleggingen er i gang, og vil jobben med å ordne området vil gå i gang så fort alt er klart fra kommunen om å omregulere området garasjene tidligere sto på. Mye av jobben vil vi ta på dugnad. Mer info vil komme på dette. har man innspill, kan man ta dette med de ansvarlige eller sende en mail til styret, så vil vi vidreformidle dette. 

Styret 

Siste artikler
  • Oppdaterte Husordensregler
  • Avtale med Altibox
  • God jul fra Styret
  • Røykvarslerens dag